Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
RomanLenk uvařil 2. 12. 2021 20:59 Pečená uzená žebra na medu, pivu a sweet chilli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RomanLenk uvařil 2. 12. 2021 20:59 Pečená uzená žebra na medu, pivu a sweet chilli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RomanLenk uvařil 2. 12. 2021 20:59 Pečená uzená žebra na medu, pivu a sweet chilli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Škvarkové tyčinky: Škvarky dodají těstu nezaměnitelnou chuť a vláčnost, tyčinky jsou krásně nadýchané a křupavé
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí