Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
mika59 uvařila 27. 6. 2015 08:10 Pečená zelenina s kozím sýrem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 6. 2015 08:09 Pečená zelenina s kozím sýrem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 6. 2015 08:09 Pečená zelenina s kozím sýrem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 6. 2015 08:09 Pečená zelenina s kozím sýrem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Vojáci Alexandra Velikého vyhrávali bitvy i díky stravě: Základem jejich jídelníčku byly kaše, ovoce, sušené maso i pečení šneci
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo