Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
popoluska340 uvařila 6. 11. 2016 11:24 Pečená zelenina s plátkem krkovičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 5. 11. 2016 14:59 Pečená zelenina s plátkem krkovičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 5. 11. 2016 12:31 Pečená zelenina s plátkem krkovičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes
Mřížkový koláč s tvarohem a jablky: Aby byl krásně křehký, máslo do těsta musí být studené a důležité je zvolit správnou mouku