Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Eliza uvařila 29. 1. 2012 19:37 Pečené brambory s variací sýrů podávané na špenátu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 1. 2012 19:37 Pečené brambory s variací sýrů podávané na špenátu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 1. 2012 19:37 Pečené brambory s variací sýrů podávané na špenátu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Udělali jsme cheesecake à la dubajská čokoláda: Dokonale propojuje chutě virální cukrovinky a nechybí v něm křupavé kataifi
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra