Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak budou otevřeny obchody 8. května? Na Den matek si leckde nenakoupíte
Zdroj: Pixabay

Jaká bude otevírací doba ve vašem oblíbeném supermarketu během květnových svátků? Svátek práce i Den vítězství letos připadly na neděli, což mnohým asi radost neudělá. Víte, kdy a kde si v obchodech větších než 200 metrů čtverečních 8. května 2022 nakoupíte? Dárky maminkám k jejich svátku nakupte s předstihem.

Den matek v neděli 8. května

Jaké to bude s otevírací dobou obchodů během Dne vítězství, který si připomínáme v neděli 8. května, na který letos připadá i Den matek? Byli bychom nemile překvapeni, pokud bychom zamířili do našeho oblíbeného obchodu a skončili přede dveřmi. Řetězce se aktuálně nemusí řídit zákonem, který zakazuje obchodům s prodejní plochou větší než 200 metrů čtverečních mít ve vybraných svátcích otevřeno. Platí totiž nouzový stav, který dává řetězcům volnou ruku, zda své služby zákazníkům nabídnou, nebo ne.

Makro - otevírací doba 8. května 2022

Jak bude otevřeno během tohoto květnového svátků v obchodech řetězce Makro? Na to jsme se zeptali Kateřiny Dědkové z FleishmanHillard. „Makro bude 8. května otevřeno standardně,“ odpověděla stručně. V oblíbeném řetězci podnikatelů Makro tak můžete plánovat nákup bez omezení.

Albert - otevírací doba 8. května 2022

Jak to bude s otevírací dobou během Dne vítězství v supermarketech a hypermarketech Albert? Prodejny Albert zůstanou 8. května zavřené. Jediným otevřeným "Albertem" tento den bude hypermarket v DOC Mercury v Českých Budějovicích, který je v místě dopravního uzlu – nádraží, informuje Albert na svých stránkách.

Globus - otevírací doba 8. května 2022

Brány hypermarkety Globus zůstanou v neděli 8. května 2002 uzavřeny. Našemu vydavatelství to potvrdila tisková mluvčí společnosti Lucie Kovandová.

Billa - otevírací doba 8. května 2022

Podobně tomu bude během tohoto květnového svátku také v prodejnách Billa. Na Den vítězství 8. května 2022 zůstane většina prodejen uzavřena. Výjimkou budou prodejny na Letišti Václava Havla a na hlavním nádraží v Praze a Brně. Co se týká obchodu Billa stop & shop na čerpacích stanicích Shell, ty zůstanou také otevřeny.

Penny Market - otevírací doba 8. května 2022

Jak to bude s otevírací dobou v obchodech řetězce Penny? Na to jsme se zeptali tiskového mluvčího společnosti Tomáše Kubíka. „Přestože platí nouzový stav, ponecháme naše prodejny v neděli 8. května zavřené, aby si naši zaměstnanci mohli odpočinout,“ dočkali jsme se odpovědi.

Kaufland - otevírací doba 8. května 2022

Obchody německého řetězce Kaufland zůstanou 8. května 2022 zůstanou uzavřeny.

Lidl - otevírací doba 8. května 2022

Jak nás informovala tisková mluvčí společnosti Lidl, paní Iveta Barabášová, budou všechny prodejny tohoto řetězce dne 8. května uzavřeny. „Dopředu by si tak měli nakoupit především zákazníci, kteří chtějí potěšit své maminky, protože na druhou květnovou neděli připadá jejich svátek,“ dodala.

Témata

Recepty k tomuto článku

Marie

Nejnovější recepty Více