Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
MiskaKulicka uvařila 9. 8. 2021 19:00 Pečené kuře podle Mišky Kuličky 0 0 Zobrazit detail Pečené kuře podle Mišky Kuličky Okomentovat
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou je neuvěřitelně vláčný a křehký, vůni rumu a vanilky prostě neodoláte
10 foto Vyhlášený kuchař Miroslav Kalina dělá na Vánoce kapra po Novohradsku, který voní česnekem a na přípravu je snazší
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena