Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený lilek s Hermelínem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 5. 2009 17:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 254 kJ / 1 734 kcal
Bílkoviny125,19 g
Tuky127,42 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 485 mg
Sodík 8,62 g
Sůl22,20 g
Sacharidy21,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

PatrisK

31. 8. 2016 13:48

Tak toto je zatím nejlepší recept s lilkem, co jsem měla. Naprostá lahůdka <3
Dělala jsem to v remosce a paráda. Nedávala jsem teda šunku, ale jen slaninu a česnek jsem nasypala až na vrch. Dnes jsem si zbytek dala k snídani :-p
Děkuji moc za tento recept :-K

Anita888

31. 1. 2016 21:23

Naprostá bomba:yes:

lemeL

28. 2. 2012 18:42

Bylo to dobré. Místo slaniny jsem dala poličan. :yes:

drahulin

31. 7. 2010 12:05

Eli tuto dobrotu hned udělám.:-p

Jindra

8. 3. 2010 01:25

Na obrázku ten lilek vypadá přímo k nakousnutí. Bohužel po zapékání 30 min na 200°C dílo vypadalo poněkud hůře, nejen že se to celé rozpadlo, ale vše bylo víceméně do hněda připečené.
Ingredience byly fantastické, ale možná by stačilo to zapéci kratší dobu pod grilem, aby výsledek odpovídal načinčanému fotu.

alis

9. 11. 2009 14:07

vynikajicí :yes: bodíkwww.toprecepta.cz

Eliza

20. 5. 2009 21:36

Všem děkuji za hezké komentáře a za body...:-)
Marsí, to co popisuješ, znám pod názvem "Jeanův lilek" a je to opravdu skvělé!! :-p Jednoduché a jednoduše dokonalé. :-)

Marsí

20. 5. 2009 21:30

stačí jen lilek rozpůlit, udělat podélně několik zářezů, do nich vložit plátky česneku, polít olivovým olejem;-), posolit a dát do trouby. K tomu bílý jogurt a nebo zakysanou smetanu /může být i nějaká domácí zálivka či dip/ a já osobně se už jen pak oblizuji

mirca75

20. 5. 2009 06:05

Elizo:-):yes:paráda-oblíbené to jistí a já si k tomu přidám pár jehliček rozmarýnky:-p.

HankaPu

19. 5. 2009 23:16

Eli, tak lilky už mám nakoupené, ale nevím který z tvých receptů si vybrat:-O všechny vypadají tak krásně:yes: no mám o čem přemýšlet:-D +

dzungila

19. 5. 2009 22:37

Elizo, dávám bodíka!:yes:
Jsou tam samé ingredience, které mám moc ráda.:-p:-p:-p
:yes: Šikulka!

Eliza

19. 5. 2009 19:35

No, ještě jsem dnes po delší době pekla - 3BIT řezy, popravdě - je to dobré, ale táák strááášně sladké, že uvažuji, co s tím. Syn to nebude, to je jisté. Já jsem měla množství dvou lžiček a stačilo mi to na půl roku dopředu. To samé manžel. A dcera už večer nechtěla (pochutnala si na jednom kousku k odpolednímu kakau), že by raději jen be-be sušenky, anžto je to moc sladké...:-S
Nevím...lidé, které znám a mají rádi sladké, tak ho nesmí a ostatní to nejí. Možná to vezmu do práce...
Prostě lilek s hermelínem je pro mě ten nejlepší zákusek...;-)

pipre

19. 5. 2009 19:29

Asi mi to fakt nedá a musím lilek někdy udělat a přesně podle tvého receptu. Zatím jsem z něho nic nedělala.:yes:

maris

19. 5. 2009 19:16

Elizo, ráno jsi se zmínila, že jsi dnes doma, tak jsem čekala, co uvaříš a - povedlo se, povedlo:yes::-)) Dávám bodík hned, umím si to móóc dobře představit:-p

Iljusa

19. 5. 2009 18:59

Tak to by vážně už nešlo - zachvíli jdu do práce na noční, to už nejím, a teď takhle na mne s hermelínem. Začínám slintat, když si představím, jak se mi rozplývá na jazyku;-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečený lilek lilek recepty lilek recepty lilek lilek recept nejlepší recepty z lilku recept lilek zapečený lilek recept recepty zapečený lilek lilek zapečený jak udělat lilek lilek nejlepší recepty recepty z lilku recepty na zapečený lilek zapečený lilek s česnekem recept na zapečený lilek lilek nejlepší recept recept zapeceny lilek nejlepší recept z lilku co udělat z lilků

Suroviny: lilek, sýr hermelín, šunka parmská, česnek, smetana na vaření, olej, sůl, pažitka

TopRecepty.cz

Zapečený lilek s Hermelínem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYmz