Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
petram uvařila 29. 6. 2014 13:59 Pečené kuře s cuketou a indickým nádechem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 29. 6. 2014 13:59 Pečené kuře s cuketou a indickým nádechem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 29. 6. 2014 13:59 Pečené kuře s cuketou a indickým nádechem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná