Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jikotka uvařila 17. 12. 2008 15:32 Pečené kuřecí maso se zeleninou a brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Martin Zounar poradil, jak zabojovat s váhou, sám shodil 25 kilo: Když to nebaví hlavu, nezhubnete nic, říká herec
Mrazu jde vzdorovat vhodným jídlem: Skvěle se hodí ovesné vločky, polévka, banán nebo něco pikantního
Camembert se dříve dával jako válečný příděl, dnes z něj podle našeho receptu uděláte fantastický smažák