Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
cekrops uvařil 20. 8. 2011 10:14 Pečené vepřové koleno na pivě 0 0 Zobrazit detail začátek Okomentovat
cekrops uvařil 20. 8. 2011 10:14 Pečené vepřové koleno na pivě 0 0 Zobrazit detail před podáváním Okomentovat
cekrops uvařil 20. 8. 2011 10:14 Pečené vepřové koleno na pivě 0 0 Zobrazit detail finále Okomentovat
Video Ovocné kůže: Pochoutku z jablek nebo hrušek vonící skořicí a vanilkou snadno vyrobíte podle našeho videonávodu
Ideální předkrm nejen na Štědrý den? Skvělé chuťovky s ančovičkami, pečenou paprikou i červenou řepou přijdou vhod