Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
cekrops uvařil 20. 8. 2011 10:14 Pečené vepřové koleno na pivě 0 0 Zobrazit detail začátek Okomentovat
cekrops uvařil 20. 8. 2011 10:14 Pečené vepřové koleno na pivě 0 0 Zobrazit detail před podáváním Okomentovat
cekrops uvařil 20. 8. 2011 10:14 Pečené vepřové koleno na pivě 0 0 Zobrazit detail finále Okomentovat
Neodolatelné ďábelské tousty s krůtím masem podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní, šťavnaté a vonící po šalvěji
12 foto Josef Maršálek upekl žemlovku podle babičky Boženky: Důležitý je výběr správně starého pečiva, radí cukrář