Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
cekrops uvařil 20. 8. 2011 10:14 Pečené vepřové koleno na pivě 0 0 Zobrazit detail začátek Okomentovat
cekrops uvařil 20. 8. 2011 10:14 Pečené vepřové koleno na pivě 0 0 Zobrazit detail před podáváním Okomentovat
cekrops uvařil 20. 8. 2011 10:14 Pečené vepřové koleno na pivě 0 0 Zobrazit detail finále Okomentovat
Fotograf Jan Saudek Vánoce rád nemá, nejraději by si dal na Štědrý den znojemskou, prozradila jeho žena Pavlína