Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
maris uvařila 22. 1. 2011 11:44 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 21. 1. 2011 16:29 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 21. 1. 2011 16:27 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 21. 1. 2011 16:27 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 21. 1. 2011 16:27 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Indiánky jako z cukrárny připravíte snadno. Aby sněhová náplň byla vláčná, jemná a nadýchaná, stačí ji vylepšit o jednu důležitou ingredienci
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná