Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2011 18:27

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota15 629 kJ / 3 735 kcal
Bílkoviny163,18 g
Tuky307,53 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol719 mg
Sodík1 320 mg
Sůl2,72 g
Sacharidy74,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

maris

22. 1. 2011 09:25

Díky:-K
Jani, moc jsi mě potěšila a musím Ti říct, že Tvé fotky jsou - a to už delší dobu - nádherné;-):yes::-)

JanaDorazinova

21. 1. 2011 23:38

Já jsem Maruško taky ještě fenykl v jídle nezkoušela, snad naposledy, když byly děti malé na prdíky!:-D Máš moc hezké a zvláštní recepty. Co se fotek týká, to je škoda mluvit.:-D Já jsem si všimla, že každý tady má nějaký jiný styl, Eliza, isahu, Mirka, Ivulinka, Hanka Pu, Coolombo, Jenda, ale každý je rozhodně dílo téměř profesionálů;-):yes::yes: No a taky si myslím, že Libor z Radkem na nás můžou být pyšní;-):-D:-D Za tyto stránky se rozhodně stydět nemusí;-)

isindy

21. 1. 2011 23:17

maris, já přišla na fenykl teprve nedávno, potvrzuji, že je to dobrota :yes: toto vypadá nádherně, při nejbližším fenyklovém nákupu určitě vyzkouším :yes:

maris

21. 1. 2011 23:01

Eli, děkuju:-8:-K
Fenykl opravdu stojí za to ochutnat:-p

Eliza

21. 1. 2011 22:02

Maris, ty tvoje fotky...:-O:yes: Někdy bych chtěla být v kůži stolovníků u tebou prostřeného stolu (nikam se nezvu :-D, jen konstatuji ;-) ), to musí být zážitek...
O fenyklu jsme se důkladně pobavily s Isahu, ale ještě jsem ho nepoužila...tedy až na ten známý miminkovský čajíček...;-) Mám mezery a měla bych je vyplnit...

marcik

21. 1. 2011 21:53

fenykl jsem ještě nejedla,přitom se tu u nás dost používá. Takže ukládám a určitě vyzkouším.zajímá mne jakou má chutˇ;-)bodík ti jde už tedˇ:yes:

zizala

21. 1. 2011 20:33

Taky jsem fenykl ještě neochutnala, ale co není, může být ;-):yes:

Pajaska

21. 1. 2011 20:32

Radost pohledět.A fenykl je moooc fajn...:-p:yes:

mangiochemipiace

21. 1. 2011 19:37

:-Ofantastické, vyzkouším:-p:-p:-p, čerstvý fenykl je opravdu dobrý a v této kombinaci:yes::yes:

Ambiente

21. 1. 2011 19:25

moc pěknej recepis:yes:

maris

21. 1. 2011 18:55

Děkuji, uděláte mi radost, jestli vyzkoušíte, fenykl je moc dobrý:-)

majda 2

21. 1. 2011 18:48

Vypadá to chutně,ale fenykl jsem ještě do ničeho nepoužila ani nezkusila,chce to vyzkoušet.:yes::-pBod přidávám:yes:

Bibinka

21. 1. 2011 18:44

Maris, moc se mi ten recept líbí, ale je fakt, že čerstvý fenykl jsem ještě nikdy nejedla, ale mohla bych to vyzkoušet. Dávám ti 1.boda:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený bůček s jablky bůček s jablky fenykl recepty pečený bůček s nádivkou recepty z fenyklu pečený bůček kuřecí roláda s nádivkou forma na pečení bůčku pečený bůček s fenyklem pečené kapsy s jablky do ceho se pouziva cerstvi fenikl bůček s fenyklem bůček, fenikl recepty recept pecene bucek s jablky pečení bůček s jablky na co se pouziva cerstvy fenykl vánoční buček s jablky mlety bucek peceny ve forme srnci hrbet bůček pečení s jablky recept na peceny bucek s jablky

Suroviny: bůček bez kosti, jablko, fenykl, rohlík, vejce, mléko, strouhanka, zázvor mletý, kmín celý, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZpN