Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
suslajda uvařila 30. 4. 2012 17:54 Pečený králík s brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 30. 4. 2012 17:53 Pečený králík s brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 30. 4. 2012 17:53 Pečený králík s brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit gril na letošní sezonu: Důležitá je hygiena, znalost návodu i nepodceňovat varování odborníků
Rumunsko: V zemi hraběte Drákuly si pochutnávají na sarmale s mămăligou. Takhle jednoduše se tohle jídlo dělá