Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
suslajda uvařila 25. 7. 2013 15:45 Pikantní kuřecí v jogurtové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 25. 7. 2013 15:44 Pikantní kuřecí v jogurtové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 25. 7. 2013 15:44 Pikantní kuřecí v jogurtové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 25. 7. 2013 15:44 Pikantní kuřecí v jogurtové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme