Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
varilamyskakasicku uvařila 16. 5. 2012 18:19 Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 16. 5. 2012 18:18 Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 16. 5. 2012 18:17 Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 16. 5. 2012 18:17 Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 16. 5. 2012 18:17 Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketový perník: Vláčný a nadýchaný litý perník voní perníkovým kořením a čokoládová poleva moučník povýší na luxusní dezert
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Vepřový guláš se slaninou, celerem a čerstvou paprikou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 240 min