Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
Angel 666 uvařila 20. 3. 2018 11:52 Pivní dalamánky s mletými škvarky a restovanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 20. 3. 2018 11:52 Pivní dalamánky s mletými škvarky a restovanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
Sezona rajčat je v plném proudu: Jak zatočit s plísní, houbami či virózou, abyste sklízeli až do podzimu? Fungují i přírodní prostředky