Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Marie Svarcova uvařila 10. 5. 2022 07:14 Pizza peperoncino s žitnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 10. 5. 2022 07:14 Pizza peperoncino s žitnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Co král Karel III. rád jí? K snídani miluje vejce vařená přesně čtyři minuty, směs klíčků s medem a hodně silný čaj Earl Grey
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!