Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Jikotka uvařila 19. 2. 2011 14:21 Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 19. 2. 2011 14:20 Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 19. 2. 2011 14:20 Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 19. 2. 2011 14:20 Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Sváteční Prostřeno: Kuře s mandlovou nádivkou nebo mladé jehněčí s kapustovými brambůrkami? Co si vyberete?
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka