Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,20 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwQN
Moje poznámka
Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwQN
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 7 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 8 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 9 hodinami
Maková náplň
mismi před 9 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct kuřecí prsa,
pečící rukáv,
recepty na maso pečené v pečícím rukávu,
jak dlouho péct kuřecí maso,
pečení masa v rukávu,
pečíčí rukáv recepty,
kuřecí prsa pečení,
plněná kuřecí prsa,
maso v rukávu,
kuřecí prsa doba pečení,
krkovička v pečícím rukávu,
pečení masa v pečícim rukávu,
kuřecí pečeně,
kuřecí prsa pečeme,
příprava masa v rukávu na pečení,
pečící rukáv recept,
maso pečené v rukávu,
plněné kuřecí prsa,
pečené maso v rukavu,
plněné kuřecí prso
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
krkovice uzená,
koření grilovací,
olej
Komentáře (2)