Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
recepty73 uvařil 28. 1. 2020 16:28 Pohanka či kroupy nejen jako příloha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 28. 1. 2020 16:28 Pohanka či kroupy nejen jako příloha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 28. 1. 2020 16:28 Pohanka či kroupy nejen jako příloha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 28. 1. 2020 16:28 Pohanka či kroupy nejen jako příloha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 28. 1. 2020 16:28 Pohanka či kroupy nejen jako příloha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný