Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Bibinka uvařila 12. 3. 2012 15:13 Polévka se šafránem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail detail... Okomentovat
Bibinka uvařila 12. 3. 2012 15:12 Polévka se šafránem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail suroviny... Okomentovat
Bibinka uvařila 12. 3. 2012 15:11 Polévka se šafránem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Polévka se šafránem a zakysanou smetanou Okomentovat
Ice cream tacos: Neobvykle servírovaná zmrzlina v tortilách vypadá efektně, posypaná čokoládou a oříšky je neodolatelná
Nepečená vánoční roládka je krásně vláčná, má kokosovou peřinku, voní silnou kávou a nejdůležitější je správně vyválet těsto