Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta: Nemusí kynout, jsou krásně jemné a báječně chutnají se všemi druhy náplní
Bibinka uvařila 12. 3. 2012 15:13 Polévka se šafránem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail detail... Okomentovat
Bibinka uvařila 12. 3. 2012 15:12 Polévka se šafránem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail suroviny... Okomentovat
Bibinka uvařila 12. 3. 2012 15:11 Polévka se šafránem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Polévka se šafránem a zakysanou smetanou Okomentovat
Rychlé pohoštění z listového těsta naslano: Připravte snadné a efektní jednohubky, košíčky, tyčky, šneky i šátečky