Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Bibinka uvařila 12. 3. 2012 15:13 Polévka se šafránem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail detail... Okomentovat
Bibinka uvařila 12. 3. 2012 15:12 Polévka se šafránem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail suroviny... Okomentovat
Bibinka uvařila 12. 3. 2012 15:11 Polévka se šafránem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Polévka se šafránem a zakysanou smetanou Okomentovat
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Holka u plotny radí: Z jednoho těsta upečete taštičky s marmeládou, štrůdl i kremrole. Postup je snadný, chuť božská