Saskia Burešová je ortodoxní hospodyně: Peču devět druhů cukroví, ale bramborový salát nedělám, říká moderátorka
Tři druhy cukroví z jednoho těsta: Toto ořechové je dokonalé. Stačí dodržet jediné pravidlo a máte napečeno za večer
Špičková cukrářka Helena Fléglová vás naučí čarovat s odpalovaným těstem: Připravte si větrníky či karamelové věže croquembouche
maris uvařila 18. 1. 2020 16:06 Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 18. 1. 2020 15:37 Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší zálivku na rajčatový salát: Tento poměr surovin zajistí perfektní chuť, která nezklame
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky