Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 472 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,91 g |
Tuky | 50,20 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 15,15 g |
Postup přípravy
V trošce vody rozmícháme lžíci mouky a 30 minut před koncem přidáme k masu. Rozšleháme a necháme provařit. Krátce před koncem vložíme jemné nudličky kapie i hrášek a společně dovaříme. Zelenina by neměla být rozvařená. Krok 3: Je-li třeba, dochutíme solí, pepřem. Podáváme např. s knedlíkem nebo s rýží.
Zveřejněno 18. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOn2
Moje poznámka
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOn2
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 18 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 55 minutami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 56 minutami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 2 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 16 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 17 hodinami
Tématické fráze:
pomalu tažená kližka,
tažené maso,
pomalu tažený guláš,
pomalu tazene maso,
tažené maso recepty,
hovezi krk s hráškem,
pomalu tažené maso recepty
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
cibule,
hrášek mražený,
kapie červená,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř,
tymián čerstvý,
olej
Komentáře (3)