Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 472 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,91 g |
Tuky | 50,20 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 15,15 g |
Postup přípravy
V trošce vody rozmícháme lžíci mouky a 30 minut před koncem přidáme k masu. Rozšleháme a necháme provařit. Krátce před koncem vložíme jemné nudličky kapie i hrášek a společně dovaříme. Zelenina by neměla být rozvařená. Krok 3: Je-li třeba, dochutíme solí, pepřem. Podáváme např. s knedlíkem nebo s rýží.
Zveřejněno 18. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOn2
Moje poznámka
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOn2
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 19 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 4 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 5 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 7 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 7 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 8 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 9 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 10 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 10 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 11 hodinami
Tématické fráze:
pomalu tažená kližka,
tažené maso,
pomalu tažený guláš,
pomalu tazene maso,
tažené maso recepty,
hovezi krk s hráškem,
pomalu tažené maso recepty
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
cibule,
hrášek mražený,
kapie červená,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř,
tymián čerstvý,
olej
Komentáře (3)