Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Nikina uvařila 28. 5. 2013 17:23 Pomazánka s vejci, ředkvičkami a řeřichou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 28. 5. 2013 17:23 Pomazánka s vejci, ředkvičkami a řeřichou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 28. 5. 2013 17:23 Pomazánka s vejci, ředkvičkami a řeřichou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Otestovali jsme tři pražské řemeslné pekárny: Vítězem se stal ořechový chléb ze Zrno zrnko, v sladkém zabodovala Praktika
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice