Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoce, shon, nakupování a samozřejmě pečení se nezadržitelně blíží a my bychom vám opět chtěli poděkovat za přízeň.


Připravili jsme si pro vás soutěž, která bude mít větší počet výherců. Tentokrát budou mít výhodu ti, kteří budou vybrané recepty připravovat. Soutěž spočívá v přidávání nových fotografií k vybraným receptům, které najdete tady. Jedná se hlavně o vánoční cukroví, ale na své si přijdou i ti, kteří sladkému tolik neholdují.
 
Na stránce s receptem je soutěžní recept označen. Za každý recept, ke kterému přidáte jednu nebo více fotografií, vám načteme body. Fotek k receptu můžete přidat více, nevadí ani, když fotku přidal už jiný uživatel. Fotky do soutěže můžete přidávat do 16. prosince. Poté zkontrolujeme přidané fotky (autorství a kvalita fotek) a ti nejlepší z vás od nás dostanou ceny.
 

Pravidla

Přidávejte fotky k vybraným receptům, jeden recept může mít i více fotek. Fotky musí být autorské, musíte je nafotit vy. Soutěž probíhá od neděle 24.11. do pondělí 16.12. Výherci budou kontaktovaní do 3 dnů od ukončení soutěže. Za několik dnů na této stránce ukážeme průběžné pořadí soutěžících. Jakékoli dotazy rádi zodpovíme na emailu soutez@toprecepty.cz, případně na naší Facebookové stránce.
 

Výherci

Domidany Domidany 1. místo

AnnaMacek AnnaMacek 2. místo

Colombo65 Colombo65 3. místo

4. - 12. místo

Handika Handika

Petonka Petonka

Renata L Renata L

Petra Dvor. Petra Dvor.

janatka janatka

zlatovlaska

Beetty

Renata Z.

KatharinaK KatharinaK

13. - 15. místo

aktakkk

tejaja tejaja

Merylas Merylas

Ceny

1. cena - Poukaz na nákup v hodnotě 5 000 Kč na Fabini, sada pekáčů: 2 keramické pekáče Emile Henry Gastron bílé barvy a keramický držák na vařečky.
2. cena - Poukaz na nákup v hodnotě 3 000 Kč na Fabini, sada pekáčů: 2 keramické pekáče Emile Henry Gastron bílé barvy a keramický držák na vařečky.
3. cena - Poukaz na nákup v hodnotě 2 000 Kč na Fabini, sada pekáčů: 2 keramické pekáče Emile Henry Gastron bílé barvy a keramický držák na vařečky.
 
4. - 12. cena - Sada pekáčů: 2 keramické pekáče Emile Henry Gastron bílé barvy a keramický držák na vařečky
 
 
13. - 15. cena - Keramický mlýnek na kávu a kniha Upečeno s láskou
 

Možná nevíte

Každý den můžete dostávat do své emailové schránky vybrané recepty. Snažíme se pro vás být inspirací. Můžete se rovnou přihlásit.
 
Najdete nás také na této rychle se rozrůstající sociální síti, kde každý den přidáváme ty nejaktuálnější a nejzajímavější recepty. Profil Toprecepty.cz sleduje přes 63 000 sledujících.
 
Na facebooku máme bezmála 300 000 fanoušků a stále přibíráme. Zde se také můžete dozvědět o soutěžích či zajímavostech kolem vaření.
 
Náš youtubový kanál se plní a v současné době na něm můžete najít více než 1 000 videoreceptů.
 
 
Pokud nás někde ještě nesledujete, měli byste to napravit.
 
Těšíme se na krásné fotky jídel od vás :)
Tým Toprecepty.cz

 

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více