Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Madla Novak uvařila 8. 12. 2015 21:41 Pomazánka z bílých fazolí, česneku a rozmarýnu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 8. 12. 2015 21:41 Pomazánka z bílých fazolí, česneku a rozmarýnu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 8. 12. 2015 21:41 Pomazánka z bílých fazolí, česneku a rozmarýnu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marocký rajčatovo-okurkový salát shlada: Trochu jiný „šopák“ je bez sýra, zato krásně voní římským kmínem a koriandrem
Jakou mouku dát do kynutých buchet: Cukrář Maršálek radí, která je nejlepší a proč je někdy nutné přidat do těsta tekutinu