Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Johanka128 uvařila 6. 3. 2016 15:34 Pomazánka z červené čočky s kurkumou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 6. 3. 2016 15:34 Pomazánka z červené čočky s kurkumou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Těsto na ovocné tvarohové knedlíky: Aby byly knedlíky vláčné i pevné, je třeba zvolit správnou mouku a znát pár vychytávek
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk