Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
UnholyKetty uvařila 16. 10. 2023 12:42 Pomazánka z pečené dýně a papriky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
bystrouska uvařila 3. 2. 2013 15:40 Pomazánka z pečené dýně a papriky 0 0 Zobrazit detail Pomazánka z pečené dýně a papriky Okomentovat
Corall+Emmy 30.9.2006 uvařila 22. 1. 2013 10:02 Pomazánka z pečené dýně a papriky 0 0 Zobrazit detail Lahudka Okomentovat
Jak dlouho a při jaké teplotě péct velikonočního beránka? Jen ten správně propečený půjde snadno vyklopit z formy
Z kulinární historie: Čínská kuchyně má 18 tisíc let dlouho tradici, ale rajčata a pro ni typické chilli papričky přinesli až Evropané