Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
UnholyKetty uvařila 16. 10. 2023 12:42 Pomazánka z pečené dýně a papriky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
bystrouska uvařila 3. 2. 2013 15:40 Pomazánka z pečené dýně a papriky 0 0 Zobrazit detail Pomazánka z pečené dýně a papriky Okomentovat
Corall+Emmy 30.9.2006 uvařila 22. 1. 2013 10:02 Pomazánka z pečené dýně a papriky 0 0 Zobrazit detail Lahudka Okomentovat
Jednoduchý cibulový salát je hit sociálních sítí. Nadchne pikantní kořeněnou chutí a ostrosti cibule se zbavíte jedním fíglem
Sedm rad na ten nejlepší domácí sulc: Maso je třeba dlouho vařit a sbírat pěnu, pevnou konzistenci zaručí správná doba chlazení