Podle tohoto receptu pečeme štrúdl už léta. Levné jogurtové těsto na závin je tenké, pružné a nikdy se netrhá
Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Paprika uvařila 24. 7. 2009 14:09 Pórek a chřest s hořčicovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 24. 7. 2009 14:09 Pórek a chřest s hořčicovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Emil Zátopek měl šílenou životosprávu: Na louce si trhal pampelišky, které zapíjel mlékem, ale oblíbil si bavorské párečky
87 foto Kde se najíst na „Hlaváku“? Spokojení budou vyznavači fastfoodů i milovníci české kuchyně. A na výběr je mnoho druhů baget