Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
bartja uvařila 1. 9. 2012 09:24 Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
bartja uvařila 1. 9. 2012 09:24 Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tři netradiční dipy na grilování: Zázvorový dip dodá masu pikantní chuť, ředkvičkový osvěží a červenou řepu skvěle doplní česnek
6 foto Buchty po ránu: Schwarzwaldský dort podle receptu Josefa Maršálka voní čokoládou a višněmi a nádherně vypadá