Jak sklízet meduňku? Dopoledne za slunečného dne, kdy jsou listy bez rosy. Důležité se správné seřezávání bylinky
Náš život s celiakií: Kolik stojí bezlepková dieta? Za měsíc dáme navíc přes 1000 Kč, ale pomáhá i zdravotní pojišťovna
bartja uvařila 1. 9. 2012 09:24 Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
bartja uvařila 1. 9. 2012 09:24 Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Polský bigos: Variace na zelňačku s masem, houbami, klobásou, sušenými švestkami a slaninou chutná božsky