Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Lenicka ART uvařila 10. 1. 2017 15:36 Pórková polévka se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Pórková polévka Okomentovat
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
9 foto Žaneta z MasterChefa nabídla recept na buchty, které oslnily porotce soutěže: Hodně při přípravě ochutnávejte, říká
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení