Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
jan.alois uvařil 6. 12. 2015 19:10 Pošírovaná hruška s vanilkovou omáčkou a domácím karamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vosí hnízda třikrát jinak: Svěží citronová mají italský šmrnc a na voňavá perníková zužitkuje i nepovedené perníčky
Hrnková tvarohová bábovka: Vláčný a přitom nadýchaný moučník provoněný rumem zvládnete připravit za chvíli