Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
majda 2 uvařil 24. 11. 2013 17:32 Potahová hmota z Marschmallow bonbonů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majda 2 uvařil 24. 11. 2013 17:32 Potahová hmota z Marschmallow bonbonů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majda 2 uvařil 24. 11. 2013 17:32 Potahová hmota z Marschmallow bonbonů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak uchovávat česnek podle Přemka Podlahy z Receptáře? Nastrouhat, usušit, zamrazit nebo ve skleničce v ledničce
Vyzkoušeli jsme tahini kávu: Nejnovější kávový hit válcuje i matcha latté – a chutná překvapivě dobře