Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Ani den bez chleba a piva: Ve starověkém Egyptě se pivem platilo, ovšem byla to spíš kaše s malým obsahem alkoholu
Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Veroly uvařila 9. 8. 2010 11:56 Pravý ukrajinský boršč 0 0 Zobrazit detail Pravý z Ukrajiny Okomentovat
Dasenka uvařila 22. 5. 2010 16:41 Pravý ukrajinský boršč 0 0 Zobrazit detail výborný boršč Okomentovat
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Ty nejsladší a nejlepší rakousko-uherské moučníky: Vanilkou vonící kremeše nebo dokonalý Sachrův dort. Jak na něj?