Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Veroly uvařila 9. 8. 2010 11:56 Pravý ukrajinský boršč 0 0 Zobrazit detail Pravý z Ukrajiny Okomentovat
Dasenka uvařila 22. 5. 2010 16:41 Pravý ukrajinský boršč 0 0 Zobrazit detail výborný boršč Okomentovat
Holka u plotny radí: Retro kokosové řezy podle babičky Helenky jsou šťavnaté díky piškotovo-ovocné náplni a krásně voní