Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Veroly uvařila 9. 8. 2010 11:56 Pravý ukrajinský boršč 0 0 Zobrazit detail Pravý z Ukrajiny Okomentovat
Dasenka uvařila 22. 5. 2010 16:41 Pravý ukrajinský boršč 0 0 Zobrazit detail výborný boršč Okomentovat
5 nejlepších večeří na chalupě: Čertovské špekáčky na leču nebo chalupářská omeleta chutnají božsky. Takhle snadno je připravíte
Polský královský salát: Řapíkatý celer v kombinaci s vařenými vejci a kousky kompotovaného ananasu chutná božsky
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý