Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 08:03 "Prešporský šmírkás" - brynzová pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 08:01 "Prešporský šmírkás" - brynzová pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonale krémová míchaná vejce? Trikem je správný postup při přípravě, vláčnosti pomůže i smetana