Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
JanaDorazinova uvařila 2. 8. 2014 11:06 Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 2. 8. 2014 11:06 Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 2. 8. 2014 11:06 Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Zdravé Velikonoce: Jak si doma snadno vypěstovat ředkvičky a těšit se tak z malé jarní nálože plné vitaminů
11 foto Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy