Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
JanaDorazinova uvařila 2. 8. 2014 11:06 Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 2. 8. 2014 11:06 Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 2. 8. 2014 11:06 Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anežka Česká: „Princezna chudých“ žila skromně, jedla většinou jen placky nebo chleba s cibulí a zemřela hladem
9 foto Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
Nepečený jogurtový řez s rybízem: Dvě vrstvy piškotů proložené nadýchaným krémem se šťavnatým rybízem chutnají božsky