Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
JanaDorazinova uvařila 2. 8. 2014 11:06 Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 2. 8. 2014 11:06 Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 2. 8. 2014 11:06 Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Strouhaná buchta podle Laďky Něrgešové: Zaručuji vám, že se po ní zapráší a zvládne ji každý, říká moderátorka
Jak podpořit růst rostlin na zahradě? Banánový „drink“, zelené hnojení nebo zkvašené kopřivy udělají na záhonku úplné divy
Které jídlo se dá použít prošlé? Těstoviny, olej, rýže nebo sušenky do koše nepatří! S opatrností lze využít i zkyslé mléko