Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min

25 min (25 min příprava)

2. 8. 2014 13:06

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 748 kJ / 896 kcal
Bílkoviny3,70 g
Tuky88,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 181 mg
Sodík 824 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy5,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Včera jsem v Lidlu narazila na tuhle rybku. Byla vedle chlazeného lososa a chvíli jsem váhala, ale jen chvilku :-). Neznámé je pro mne výzvou. Vynikající, jemná, lahodná rybka :-)

Pstruh obecný mořský je dravá ryba z čeledi lososovití. Je migrující forma pstruha obecného, která se vyznačuje stříbřitým zbarvením. Obdobně jako losos obecný, odplouvá ve věku dvou až tří let do moře a do řek se vrací před rozmnožováním. Od lososa obecného se liší hlavně ostře zakončenou ocasní ploutví.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

smuclerka

4. 8. 2014 08:32

blanka lubasova: Tak to Vám trochu závidím - s našimi v rybárně se to nedá srovnávat;-)

blanka lubasova

4. 8. 2014 03:20

ja Jim rybky vseho druhu kupuji je u nas v tunisu na trhu je maji vsech druhu nebo primo rano od rybaru kdyz se vraceji z ulovkem ---neni nad poradnou rybku to miluji

:-):-))

blanka lubasova

4. 8. 2014 03:20

ja Jim rybky vseho druhu kupuji je u nas v tunisu na trhu je maji vsech druhu nebo primo rano od rybaru kdyz se vraceji z ulovkem ---neni nad poradnou rybku to miluji

:-):-))

JanaDorazinova

3. 8. 2014 10:12

smuclerka: Já dala na 220 stupňů;-)

smuclerka

3. 8. 2014 07:33

Dobrý den, jakou nastavit teplotu trouby? Děkuji.

hanes24

3. 8. 2014 06:16

Jasná zpráva:yes::yes::yes:

Anna Kocikova

2. 8. 2014 20:49

Moc hezky připravené:-p:-K:yes:

suslajda

2. 8. 2014 15:14

Ještě jsem na tuto rybku nekápla musím se víc snažit, ryby miluji a toto bude dobrota:yes::yes:

spagetka

2. 8. 2014 14:09

Hm, jak jsem jen mohla poznat autora....:-D:-D:-D:-D;-):-p:yes: Rozhodně vyzkouším, tenhle typ rybek u nás letí :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh lososovitý pstruh na vine pstruh lososovitý v troube pstruh růžový pstruh v troubě na na smetane pstruh lososovity recept trouba pstruh na smetaně pstruh lososovitý zapečený losos lososovitý filety ze pstruha lososovitého recepty- pstruh lososovity-ruzovy recept pstruh lososovitý priprava losos na smetaně pstruh lososovitý recepty pstruh lososovitý mořský filet recept recepty pstruh lososovity pstruh lososovyty na vině recept na pstruha příprava pstruha čeveného příprava pstruha čeveného

Suroviny: pstruh, máslo, slanina uzená, sůl, šťáva citronová, smetana, víno červené, bylinky

TopRecepty.cz

Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rNvw