Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,70 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 824 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Včera jsem v Lidlu narazila na tuhle rybku. Byla vedle chlazeného lososa a chvíli jsem váhala, ale jen chvilku :-). Neznámé je pro mne výzvou. Vynikající, jemná, lahodná rybka :-)
Pstruh obecný mořský je dravá ryba z čeledi lososovití. Je migrující forma pstruha obecného, která se vyznačuje stříbřitým zbarvením. Obdobně jako losos obecný, odplouvá ve věku dvou až tří let do moře a do řek se vrací před rozmnožováním. Od lososa obecného se liší hlavně ostře zakončenou ocasní ploutví.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2014 07:32
4. 8. 2014 02:20
4. 8. 2014 02:20
3. 8. 2014 09:12
3. 8. 2014 06:33
3. 8. 2014 05:16
2. 8. 2014 19:49
2. 8. 2014 14:14
2. 8. 2014 13:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: pstruh lososovitý pstruh na vine pstruh lososovitý v troube pstruh růžový pstruh v troubě na na smetane pstruh lososovity recept trouba pstruh na smetaně pstruh lososovitý zapečený losos lososovitý filety ze pstruha lososovitého recepty- pstruh lososovity-ruzovy recept pstruh lososovitý priprava losos na smetaně pstruh lososovitý recepty pstruh lososovitý mořský filet recept recepty pstruh lososovity pstruh lososovyty na vině recept na pstruha příprava pstruha čeveného příprava pstruha čeveného
Suroviny: pstruh, máslo, slanina uzená, sůl, šťáva citronová, smetana, víno červené, bylinky
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
9 názorů