7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
spagetka uvařila 8. 1. 2010 18:35 Pstruh na uzené paprice 0 0 Zobrazit detail uzená paprika Okomentovat
spagetka uvařila 8. 1. 2010 17:53 Pstruh na uzené paprice 0 0 Zobrazit detail Pstruh v koření Okomentovat
Proč přidat ocet do těsta na bramborové knedlíky? Fígl našich babiček zaručí, že se knedlík nerozpadne a bude skvělý
Snadný bramborový guláš? Dejte si ho ve (skoro) bezmasé variantě, s hříbky nebo jen s trochou dobré anglické slaniny