Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Lanceta uvařila 2. 5. 2013 11:01 Pudinkovy koláč se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lanceta uvařila 2. 5. 2013 11:01 Pudinkovy koláč se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Před rozkrájením Okomentovat
Lanceta uvařila 2. 5. 2013 11:01 Pudinkovy koláč se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Jak dlouho vydrží šlehačka na dortu či zákusku? Otestovali jsme 30 %, 31 %, 33 % a 40 % smetany, výsledek je překvapující
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle
Domácí coleslaw hravě předčí ten kupovaný: Když v dresinku dobře zkombinujete majonézu a jogurt, je neodolatelný