Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
Kanyla uvařila 1. 10. 2012 14:32 Ravioli plněné lososem s chřestem a koriandrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kanyla uvařila 1. 10. 2012 14:32 Ravioli plněné lososem s chřestem a koriandrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kanyla uvařila 1. 10. 2012 14:32 Ravioli plněné lososem s chřestem a koriandrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli