Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
JanaDorazinova uvařila 28. 6. 2010 17:42 Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 6. 2010 17:42 Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 6. 2010 17:42 Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 6. 2010 17:42 Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video VIDEO: Eliška hledala nejlepší prodejnu donutů: Našla tvrdé kousky i zcela famózní zážitek, který nešlo ohodnotit
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
19 foto Josef Maršálek na křtu své další kuchařky: Mám hezký život a hezkou práci s hezkými lidmi, svěřil se cukrář