Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
Hella uvařila 26. 10. 2008 10:36 Řezy "Káva s rumem" 0 0 Zobrazit detail "Naočkovaná" buchta Okomentovat
Hella uvařila 26. 10. 2008 10:29 Řezy "Káva s rumem" 0 0 Zobrazit detail Řezy Kafe s rumem Okomentovat
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř