Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
andrejkaa uvařil 15. 1. 2012 11:59 Řezy s ovesnými vločkami a vlašskými ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
andrejkaa uvařil 15. 1. 2012 11:59 Řezy s ovesnými vločkami a vlašskými ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná