Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Ircous uvařila 7. 10. 2012 16:38 Římské placičky s pomazánkou z bílé ředkve 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Srbská vejce aneb Rychlá večeře bez masa: Lehké jídlo s rajčatovo-paprikovou omáčkou je připravené raz dva
Jídelní rozmary slavných: Brad Pitt propaguje veganství, ale na tomhle šťavnatém burgeru by si určitě pochutnal
6 foto Jak připravit jednohubky po benátsku? S cicchetti a sklenkou prosecca si budete připadat jako ve slunné Itálii