Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
kvetina uvařila 30. 8. 2011 15:13 Řízky z krabích tyčinek 0 0 Zobrazit detail Hotové řízky Okomentovat
kvetina uvařila 30. 8. 2011 15:13 Řízky z krabích tyčinek 0 0 Zobrazit detail před smažením Okomentovat
kvetina uvařila 30. 8. 2011 15:13 Řízky z krabích tyčinek 0 0 Zobrazit detail před úpravou Okomentovat
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice