Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
hanahcotton uvařila 16. 9. 2013 18:24 Roláda s rebarborovo-švestkovou náplní 0 0 Zobrazit detail směs na plnění rolády Okomentovat
hanahcotton uvařila 16. 9. 2013 18:24 Roláda s rebarborovo-švestkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 16. 9. 2013 18:24 Roláda s rebarborovo-švestkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co se jedlo za války: Recepty na vánočku bez vajec, med z margarínu nebo krém skoro z ničeho můžete zkusit i dnes
Video Vánoce s Josefem Maršálkem: Rumové perníčky jsou hned měkké a krásně voňavé, navíc se snadno připravují