Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Eliza uvařila 27. 5. 2009 21:59 Rychlá a dietní polévka se špenátem a krabími tyčinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 5. 2009 21:57 Rychlá a dietní polévka se špenátem a krabími tyčinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 5. 2009 21:54 Rychlá a dietní polévka se špenátem a krabími tyčinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení