Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Piskutek uvařila 3. 5. 2012 18:47 Rychlá bruschetta 0 0 Zobrazit detail Navršeno na palliasse Okomentovat
Piskutek uvařila 3. 5. 2012 18:47 Rychlá bruschetta 0 0 Zobrazit detail Zapečené bruschetty Okomentovat
Bleskově rychlou jahodovou zmrzlinu můžete podávat do pěti minut. Stačí výkonný mixér a jen tři ingredience
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
4 foto První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu