KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Fokuska uvařila 11. 5. 2015 19:13 Rychlá celerová polévka se žloutkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 11. 5. 2015 19:13 Rychlá celerová polévka se žloutkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 11. 5. 2015 19:13 Rychlá celerová polévka se žloutkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva
Vyrazte letos na MFF Karlovy Vary bez hotovosti, společnost Visa pomůže s programem Česko platí kartou