Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
mika59 uvařila 5. 8. 2018 11:14 Rychlá letní pánev (aneb když zbudou těstoviny) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 8. 2018 11:14 Rychlá letní pánev (aneb když zbudou těstoviny) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
Bramboráky s kysaným zelím v těstě: Zelí bramboráky odlehčí, dodá jim nakyslou chuť a díky němu jsou i šťavnatější